celkem inzerátů: 10 454  |  inzerce za 24 hodin: 720

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Prodej, Dům RD samostatný, 175 m², Jundrov 

Prodej, Dům RD samostatný, 175 m², Jundrov

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Prodej, Dům RD samostatný, 175 m², Jundrov

Číslo inzerátu: 3067211
inzerát vložen: 20.7. 2017 13:27
Prodej, Dům RD samostatný, 175 m², Jundrov

Protože zatím nebyl dodán průkaz energetické náročnosti, je podřazeno pod g.

nabízíme k prodeji rodinný dům se zateplenou polystyrenovou fasádou, se zahradou, prostornou garáží a zapuštěným bazénem 26 m3, v přírodě, blízko řeky a lesa, mhd v dosahu do 5 minut, brno jundrov. dům je 3 patrový, s velkou zahradou, zatravněnou terasou a skleníkem. je částečně vybavený, viz. foto. design celého domu je v přírodním světlém dřevě. orientace domu na jv, s dostatkem světla po celý den.

první podlaží je využíváno pro garáž, technickou místnost (12 m2), spíž (5 m2), sklep (4 m2) a infrasaunu pro 2 osoby (zn. hanscraft). zdi jsou oddělené od venkovní zeminy, proto je dům stále teplý a suchý. ve druhém podlaží se nachází obývací pokoj s krbovými kamny (31 m2), kuchyň (13 m2), balkon, zastřešená terasa (17 m2) pro venkovní posezení a grilování, toaleta a šatna (8 m2). dvě ložnice a jeden pokoj s koupelnou a toaletou se nachází ve 3. podlaží.

k výstavbě domu byla použita cihla a tvárnice ypor, fasáda je zateplená polystyrenem. úsporu energií na vytápění zajišťují plastová okna s dvojsklem. zajímavým prvkem jsou výklopná 3 střešní okna o výšce 1,6 m (zn. roto alpine). v ložnicích je zavedena klimatizace (zn. acond) dělená v každé místnostni + bezpečnostní alarm deu s pohybovými čidly. kamerový systém je umístěný na fasádě se záznamem a napojením na pc. dálkové ovládání vjezdové brány a garážových vrat (zn. cedamatic). dům je napojený na vlastní studnu s pitnou vodou. topení je kombinované s kotlem a vodními radiátory, krbová kamna, přímotopy. připojení internetu pomocí zemního kabelu telefonika o2 + internet comtrend, vdsl, dále tv, pevná linka.+ Infrasauna pro 2 osoby, vlastní studna s pitnou vodou
majitel upřednostní prodej domu nejvyšší nabídce.
v případě zájmu o prohlídku zanechte prosím tel. kontakt
tato nabídka neplatí pro rk

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01