celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 624

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Sportovní potřeby » Fitness, posilovna » Běžecké pásy » K2hiking indoor walking - bezmotorový chodící-běžecký pás 

K2hiking indoor walking - bezmotorový chodící-běžecký pás

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Běžecké pásy.

K2hiking indoor walking - bezmotorový chodící-běžecký pás

Číslo inzerátu: 3070611
inzerát vložen: 11.8. 2017 10:28
Hiking trenažér disponuje elektronickým designově vyladěným displejem, který snímá mimo jiné srdeční tepovou frekvenci a body fat – procento tuku v těle. dále monitoruje celkově ušlou vzdálenost, okamžitou ušlou vzdálenost, okamžitou rychlost chůze, obecný čas, aktuální čas chůze, počet spálených kalorií, teplotu prostředí. s hiking máte svůj trénink pod absolutní kontrolou!hiking trenažér disponuje následujícími součástmi: polohovatelný sklon ve 3 pozicích, integrovaný dotykový snímač tepové frekvence, snímačem body fat – procento tuku v těle, košík na láhev a láhev, držák na činky a činky, propracovaný brzdný systém, integrovaný display, aretační bezpečnostní systém, bezpečnostními chrániči zadního válce, inteligentním hydraulickým a bezpečnostním sklápěcím systémem hiking trenažéru.

hiking trenažér disponuje dvěma setrvačníky zabezpečující rovnoměrné rozložení sil u brzdného systému, což umožňuje lepší pocit z tréninku. vodící válce jsou uloženy v zapouzdřených vysokorychlostních ložiscích, kterou jsou prachu, potu a vodě odolné. v levém setrvačníku je integrovaný magnetický snímač, který slouží jako senzor pro vyhodnocování většiny uvedených funkcí.

hiking trenažér disponuje dvěma kolečky, které umožní jeho snadnou manipulaci. díky propracovanému brzdnému systému a jeho variabilní simulaci, lze prožít zážitek podobající se skutečnému zatížení v přírodě a užít si tak svoji lekci naplno.

hiking trenažér má dlouhověkou, moderní a pevnou konstrukci, vyrobenou speciálně pro profesionální použití v komerčních wellness, fitness, beauty a jinak sportovně založených centrech. hmotnost hiking trenažéru je 95kg! nosnost hiking trenažéru je až 220kg! trenažér má nefunkční 1 ovladač na madle - funkčnost to neomezuje. jinak v perfektním stavu.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 5972)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01