celkem inzerátů: 10 449  |  inzerce za 24 hodin: 1019

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Hobby, volný čas » Myslivost » GSM signalizace na mobilní telefon 

GSM signalizace na mobilní telefon

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Myslivost.

GSM signalizace na mobilní telefon

Číslo inzerátu: 3077682
inzerát vložen: 24.9. 2017 20:09
Zařízení je v klidu trvalé vypnuté odpojené od baterií. Spouští se ohnutím pružného prutu z polykarbonátu, na kterém je upevněn pernamentní magnet. Přiblížením magnetu na vzdálenost menší než 3mm od krabičky dojde k zapnutí signalizátoru. Signalizátor se zapne přihlásí se do sítě a bud zavolá nebo pošle sms(dle nastavení) a po nastaveném čase se automaticky vypne. Nastavení je velmi jednoduché, pomocí programovacích smsek a českého návodu.Odolný proti dešti, mrazu a ostatním povětrnostním vlivům.Pracuje v sítí všech operátorů.Napájení tužkovými AA bateriemi.Vyrobeno v ČR, 100% spolehlivé
Možné použít i jako Alarm, nebo na jakoukoliv signalizaci na mobilní telefon.Velkou výhodou oproti fotopasti s GSM je to, že zařízení muže být umístěno naprosto skrytě a spojeno s táhlem lapací nory nebo s vnadištěm tenkým provázkem, nebo vlascem 0,10mm. Zkoušeno v praxi v běžné honitbě na vysočině.
Cena: 1399kč + Poštovné: 110kč, Záruka: 3roky + možnost vrátit zboží do 30ceti dnů bez udání důvodu
Cena provozu: prozvánění ZDARMA, sms dle tarifu operátora SIM karty

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7932)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01