celkem inzerátů: 10 445  |  inzerce za 24 hodin: 434

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Oblečení, šperky » Šperky » Přívěsky » Nová bílá elegantní mexická bola pro budoucí maminku 

Nová bílá elegantní mexická bola pro budoucí maminku

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Přívěsky.

Nová bílá elegantní mexická bola pro budoucí maminku

Číslo inzerátu: 3078633
inzerát vložen: 17.11. 2017 19:57
Slyšeli jste pojem mexická Bola a nevíte, co to je? Nebo jste snad viděli těhotnou ženu s přívěškem na dlouhé šňůrce a zaujalo vás, co je to za módu nosit šperky až na břiše? Pak vězte, že to není žádný nový výmysl nebo rozmar. Mexická bola je tradiční hudební přívěsek pro těhotné ženy, které nosí národy v Mexiku, na Bali nebo v Indii již dlouhé generace. Má totiž uklidňující vliv na miminko v bříšku i následně po porodu. Díky svému půvabu i účinkům si tento krásný šperk získává čím dál větší oblibu mezi těhotnými ženami napříč všemi kontinenty.

Nabízím originální Luxusní mexickou bolu, těhotenský hudební přívěsek, v bílém jemném provedení. Vhodné pro obě pohlaví miminka v bříšku těhulky :-)

Mexická bola je zdobená korálky. Vnitřní sněhově bílá kulička s minixylofonem. Zavěšena na dlouhé černé 150 cm saténové šňůrce.

Bola je pěkný doplněk pro těhulky, který zdůrazní rostoucí bříško a nenechá nikoho na pochybách, že pod srdíčkem nosíte miminko. Zvonění Boly působí velmi uklidňujícím dojmem, vyrovnává energie v těle a pomáhá harmonizovat čakry.

Vhodné jako originální dárek pro budoucí maminku, těhotnou kamarádku, manželku, kolegyni z práce, apod. K přívěsku dodávám též krátké povídání o Mexické bole. Balená v dárkovém sáčku z organzy.

Krásné i jako dárek pro čerstvě narozené miminko - jako uklidňující přívěsek s jemným zvukem pro uspávání děťátka.

Vhodné i jako doplněk pro profi focení, nebo jako ozdoba kočárku :-)

Mexická bola má přinášet těhotným maminkám a jejich miminkám štěstí a zahánět negativní energie. Bola se též doporučuje na správné přetočení miminka v bříšku.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 6943)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01