celkem inzerátů: 10 457  |  inzerce za 24 hodin: 332

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Hobby, volný čas » Sběratelství » Umění » Sochy, skulptury » Porcelánová soška dáma 

Porcelánová soška dáma

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Sochy, skulptury.

Porcelánová soška dáma

Číslo inzerátu: 3083006
inzerát vložen: 25.10. 2017 22:21
Z produkce světoznámé anglické porcelánky Coalport. Jedná se o luxusní kostní porcelán - je na rozdíl od běžného porcelánu zářivě bílý, průsvitný a velmi lesklý.

Jedna z nejkrásnějších sošek, které Coalport kdy vyrobil. Všechny detaily jsou provedeny s nesmírnou precizností – dokonalé jemné prsty v rukavičkách, krásný dekolt, ladné tvary paží, bohaté záhyby šatů zdobené růžovými prolamovanými krajkami, rozevřený vějíř v ruce, zlaté náušnice, zdobení živůtku i vějíře (vše 22 karátové zlato), stuhy na šatech, ...

Růže na šatech a v účesu byly vyrobeny ručně zvlášť, před vypálením se jednotlivé porcelánové okvětní plátky sestavily pomocí tenkých jehel a růže se aplikovaly na šaty (3 velké růže a 3 drobnější).

Fotografie zblízka ukazují dokonalé líčení tváře i řasy. Na českém trhu není nic podobného.

Autorem je John Bromley, figurína se vyráběla v roce 1991. Jedná se o limitovanou edici, soška je číslovaná (viz. foto).

Soška Lillie Langtry pochází z prestižní řady sošek Coalportu – Femmes Fatales.

Výška je 20,5 cm a spodní část má nejširší průměr 23 cm. Soška je v perfektním stavu - ani nepatrná prasklinka – byla pouze vystavena ve vitríně. Soška byla dovezena z Anglie a zakoupena přímo v prodejně Coalportu v Plymouthu.

Možnosti převzetí:
- osobní předání v Brně (zdarma)
- po domluvě dovezu autem do 40 km od Brna (za cenu benzínu, cca 150 Kč)
- zaslání po platbě předem na účet, jako cenný balík, křehké, několikanásobně probaleno bublinkovou fólií (cena poštovného 180 Kč)

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 5108)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01