celkem inzerátů: 10 444  |  inzerce za 24 hodin: 428

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Oblečení, šperky » Dámské oblečení » Dámské bundy, kabáty, vesty » Zimní lyžařská bunda černá s kapucou s kožíškem vel.M/40 

Zimní lyžařská bunda černá s kapucou s kožíškem vel.M/40

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Dámské bundy, kabáty, vesty.

Zimní lyžařská bunda černá s kapucou s kožíškem vel.M/40

Číslo inzerátu: 3097993
inzerát vložen: 26.10. 2018 09:41
Dámská lyžařská bunda se spousty praktických vychytávek.
Bunda je nošená, na prošití na rukávech sem tam zatržená nitka (viz foto), při nošení není téměř vidět, jen když se na to člověk zaměří, jinak bez viditelné vady.

Popis výrobce:
Nepropouští vodu ani vítr a je prodyšná díky vysoce účinné povrchové vrstvě a zataveným švům. Měkký a odolný vrchní materiál odpuzuje nečistoty – s ochranou vlákna Teflon®. Hřejivé termovatování. Spoustu funkčních kapes, např. kapsička na mobil, kapsička na MP3 přehrávač s vedením kabelu, kapsička na permanentku, kapsa na brýle s čisticím hadříkem. Mírně projmutá v pase. Odolají vodnímu sloupci 3000 mm. S reflektorem Recco®. Střih: standardní.
Rukávy proti sněhu. Kapuca odepínací na zip.
Barva černá, kožíšek na kapuce černo šedo stříbrný.
Rozměry: 70cm přední délka 73,5cm zadní délka 56cm širé v podpaží 50cm širé v oblasti pasu 65cm délka rukáv od ramene 71cm délka rukáv od ramene včetně vsiteho napletu
Velikost: 40
Značka: TCM

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7256)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01