celkem inzerátů: 10 440  |  inzerce za 24 hodin: 592

Vyhledávání:

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Obchodní, prodejní prostory.

Obchodní prostor v od Vágner, ul.česká

Číslo inzerátu: 3099151
inzerát vložen: 4.2. 2018 19:14
Nabízíme pronájem obchodních prostor v přízemí OD Vágner v samotném centru města, ulice Česká.
CP nabízené plochy činí 17 m2, prostor lze nechat oddělený s vlastním vstupem a výlohami nebo otevřít do volného prostoru pro oslovení maximálního počtu procházejících zákazníků.
Klimatizace.
Velké prosklené výlohy, kam lze umístit reklamní panely, případně vystavit nabízené zboží. Majitelé se nebrání úpravám - barevné změny, vytvoření nového designu.
Ideální příležitost pro podnikavé, kteří umějí využít atraktivní místo v samotném centru města, snadná orientace pro Vaše zákazníky. Místo přímo naproti výtahům obchodního domu.
Využijte nejlepší místo pro otevření prodejny- maximální počet zákazníků, kteří míří za nákupy papírnických potřeb do obchodního domu s největší prodejní plochou papírnictví, s průchodem kolem Vašeho nového pronajatého prostoru.
Vhodné jako kontaktní místo pro finanční služby, pojišťovací služby, cestovní kancelář či agenturu práce, vhodné i pro sortiment doplňující stávající nabídku v přízemí OD - biovýrobky, nabídka vín, sýrů, zdravé výživy, krajových specialit ...
Více informací a plánek Vám rádi podáme na dotaz.
PENB třídy C - úsporné - k náhledu.
Cena 25.000,-+DPH/měsíc + služby cca 2.000,-Kč
Ihned volné, klíče v RK.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3474)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01