celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 632

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Komerční objekty » Rekreační objekty » Prodej penzionu na trase Znojmo - Brno 

Prodej penzionu na trase Znojmo - Brno

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Rekreační objekty.

Prodej penzionu na trase Znojmo - Brno

Číslo inzerátu: 3108824
inzerát vložen: 29.5. 2018 11:44
Prodej penzionu na trase Brno - Znojmo. Objekt penzionu stojí u hlavní, velmi frekventované silnice u budoucího obchvatu Lechovic. V penzionu je 8 pokojů s příslušenstvím ( 26 lůžek). Pokoje jsou moderně zařízené, v každém je koupelna se sprchovým koutem a toaletou. K vybavení patří televize na každém pokoji. Ubytovací kapacitu lze rozšířit o prostor v podkroví který má pohodlnou výšku stropu. V penzionu jsou dvě jídelny se sociálním zařízením a zařízená kuchyň. Penzion prošel kompletní rekonstrukcí. Před budovou je vlastní parkoviště pro hosty. Vytápění celého objektu je řešeno elektrickým kotlem s litinovými radiátory. Voda je obecní, odpady jsou svedeny do jímky. Budova není podsklepená.Tento objekt nabízí mimořádnou příležitost pro podnikání, nebo investování. Při rychlém jednání SLEVA !!! S financováním vám rádi pomůžeme !

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7219)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01