celkem inzerátů: 10 440  |  inzerce za 24 hodin: 596

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Auto, moto, doprava » Automobily » Osobní automobily » Nissan » Qashqai » Nissan Qashqai 1.2 DIG-T Acenta, 2017, 15 tis.km, koup.v ČR. 

Nissan Qashqai 1.2 DIG-T Acenta, 2017, 15 tis.km, koup.v ČR.

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Qashqai.

Nissan Qashqai 1.2 DIG-T Acenta, 2017, 15 tis.km, koup.v ČR.

Číslo inzerátu: 3124516
inzerát vložen: 24.8. 2018 17:52
Prodám krásný automobil Nissan Qashqai 1.2 DIG-T 85kW (115k) ve výbavě Acenta v bronzové metalíze, který je v perfektním stavu (opravdu lehce zajetý vůz), SUV koupeno nové v ČR u Nissan Auto Zrucký v 2/2017 jako nové vozidlo, jsem 1.majitel, nehavarováno, servisní knížka a veškerá dokumentace samozřejmostí.
Nissan Qashqai má nyní najeto cca 15 500 km, takže krásně zajeté auto, které prošlo v 2/2018 servisní prohlídkou v autorizovaném servisu (výměna oleje atd.), originální 17"" kola z lehkých slitin s rozměrem pneu 215/60.

Výbava:
Dvouzónová klimatizace, tempomat s omezovačem rychlosti, elektricky sklopná a vyhřívaná zrcátka, originální rádio na cd s bluetooth handsfree a 6 reproduktory (MP3, AUX, USB, iPod konektivita), multifunkční volant, 5"" barevný displej palubního počítače, zadní parkovací senzory, systém automatické aktivace světel a stěrače s dešťovým senzorem. Airbagy přední, hlavové a boční.
Bezpečnostní asistenti ESP + ABS + EBD + brzdový asistent.

Elektricky ovládaná přední a zadní okna. Volant a řadící páka potaženy kůží, kolem řadící páky originální LED osvětlení, centrální zamykání s D.O., denní svícení s technologií LED, přední mlhová světla, monitorování tlaku v pneu, elektrická parkovací brzda, asistent rozjezdu do kopce, systém Start/Stop.
Volant výškově a podélně nastavitelný, středová opěrka vpředu a vzadu, aktivní opěrky hlavy vpředu a vzadu. ISOFIX ukotvení dětských sedaček na zadních sedadlech.

Navíc k vozu přidám velurové a gumové koberce a nyní v kufru nová gumová vana. Auto je v plné tovární záruce, garážované !
* Prodáno *

AAA auto, Auto ESA, nevolat a nepsat !!
Podobné vozy: Hyundai Tuscon, VW Tiguan, Škoda Karoq, Škoda Yeti, Renault Kadjar, Dacia Duster.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 1936)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.02