celkem inzerátů: 10 551  |  inzerce za 24 hodin: 735

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dětský bazar » Kočárky » Kombinované kočárky » Kočárek růžový a ocelovožlutý 

Kočárek růžový a ocelovožlutý

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Kombinované kočárky.

Kočárek růžový a ocelovožlutý

Číslo inzerátu: 3133801
inzerát vložen: 6.11. 2018 17:00
Prodám kombinovaný kočárek. Jen osobní odběr! Používaný, ale moc hezký. Nenáročným rodičům nebo jako druhý kočárek na balkón či zahradu určitě dobře poslouží, je potřeba vidět, vyzkoušet, prohlédnout, nic zásadního na korbičkách nevidím, jen nejde o nový kus. Pohledově je pěkný. Drobná vada u podvozku růžového kočárku - lehce točí ke straně, třeba si šikovný taťka poradí, není to nijak moc, mě to nevadilo a to jsem jezdila několika kilometrové výlety, pokud by to byl jako záložní kočárek, asi by to nebyl problém vůbec - je potřeba zkusit.
Veliká polohovací korbička s polohovací střechou, dcera se vešla na spaní ještě v 15ti měsících (a to není nijak maličká). Prostorná je i sportovní nástavba, v létě jsem ocenila možnost nechat spát malou pod slunečníkem bez boudičky s vysokou, prodyšnou opěrou za hlavičkou bez rizika pádu hlavičkou dolů.
Vše jde po i proti směru jízdy. Podvozek je odpružený, houpací + stavitelná výška rukojeti i pro vysoké rodiče.
Mohu nabídnout ještě další kočárky, které jsme měly na střídání.
Ocelovo-žlutý klasický kočárek, používaný, vzhledově hezký, pěkně houpací, super pro miminko, prostorný, bytelný, polstrovaný. V létě možnost úpravy se síťkou,... Při sportovní verzi nedrží zádová opěrka dobře v poloze úplný sed 90°, je potřeba ukotvit např. páskou nebo používat jen polosed. Používání je znát, ale ne na první pohled.
Cena:
fialový 2000.- trojkombinace - prodaný
zelený 2000.- trojkombinace - prodaný
růžový 1000.- dvojkombinace
Ocelovo-žlutý 1000.- "tank" kombinace s vložnou taškou a přehazovací rukojetí

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3757)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01