celkem inzerátů: 10 445  |  inzerce za 24 hodin: 412

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Nabízíme prodej dvougeneračního domu v Jirkově 

Nabízíme prodej dvougeneračního domu v Jirkově

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Nabízíme prodej dvougeneračního domu v Jirkově

Číslo inzerátu: 3133848
inzerát vložen: 9.1. 2019 08:05
Nabízíme prodej dvougeneračního domu - ul. Panorama v Jirkově, o celkové rozloze 1000 m2. Jedná se o dvoupatrový cihlový rodinný dům ve výstavbě, koncipován jako nízkoenergetický. Je částečně podsklepený (technická místnost+vinný sklípek).Dům je napojen na veřejnou kanalizaci, má přípojky plynu, elektřiny, a internetu. V současné době je dokončeno vytápění plynovým kotlem, 1.NP podlahové vytápění anhydrytové finální podlahy, 2.NP radiátory finální nivelační stěrka,kompletně dokončeny SDK konstrukce podhledy příčky stropy, dokončeny obě sociální zařízení v 1.NP včetně zařizovacích předmětů a nábytku, sociální zařízení ve 2.NP rozpracované hotové příčky a rozvody podomítkové baterie geberit, dokončená elektroinstalace v celém objektu po krabičky a vývody na světla, dokončený rozvod datových kabelů a STA po krabičky, dokončeny sádrové omítky /připraveny na výmalbu/, dokončena příprava pro krbovou vložku přívod vzduchu v podlaze.Krásný rodinný dům se nachází v lukrativní čtvrti, vhodné pro rodiny s dětmi. Velmi zajímavá koupě - doporučujeme.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01