celkem inzerátů: 10 445  |  inzerce za 24 hodin: 266

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Byty » Prodej bytů » 3+kk » Převod DB 3+kk, Hustopeče u Brna 

Převod DB 3+kk, Hustopeče u Brna

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii 3+kk.

Převod DB 3+kk, Hustopeče u Brna

Číslo inzerátu: 3142071
inzerát vložen: 21.2. 2019 09:42
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování převodu členských práv k družstevnímu bytu 3+kk s lodžií, v Hustopečích u Brna, s krásným výhledem do okolí.

Jedná se panelový byt v 8.NP, ve kterém byla započata zdařilá rekonstrukce, při které byla změněna dispozice bytu, a to z 2+1 na 3+kk. K bytu přináleží sklep a lodžie.

Celková plocha bytu činí 56 m2, z obývacího pokoje s kuchyňským koutem je přímý vstup na lodžii. Ložnice i dětský pokoj mají vstupy z chodby. WC je samostatné  a v koupelně se nachází sprchový kout. Na podlahách jsou parkety a PVC, v dětském pokoji dřevotříska a PVC, v koupelně a na WC dlažba.

Dům prošel celkovou revitalizací vč. zateplení. V domě je výtah, k dispozici jsou také společné prostory na uskladnění kol a kočárků.

U domu se nachází dostatek parkovacích míst, okolí je udržované se spoustou zeleně. V blízkosti domu se nachází veškerá občanská vybavenost – zdravotnické zařízení, lékárna, obchody, restaurace, mateřská i základní škola, knihovna, pošta, sportovní hřiště. Výborné a rychlé spojení do centra Brna autem i autobusovou dopravou v rámci IDS.

Průkaz energetické náročnosti budovy nedodán, uvádíme tedy G.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3462)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01