celkem inzerátů: 10 444  |  inzerce za 24 hodin: 428

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Hobby, volný čas » Vysílačky, CB » Motorola CM340 VHF, 2x vozidlová radiostanice 

Motorola CM340 VHF, 2x vozidlová radiostanice

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Vysílačky, CB.

Motorola CM340 VHF, 2x vozidlová radiostanice

Číslo inzerátu: 3142940
inzerát vložen: 26.2. 2019 18:54
Prodám dvě vozidlové vysílačky Motorola CM340 VHF (146-174 Mhz) model MDM50KNC9AN2. Jsou jako nové,používány byly jen na stole jako základny,proto nemají žádné škrábance.

Jedná se o plnohodnovné VHF radiostanice s deseti kanály a vešlerým možným nastavením pro profesionální použití u hasičů či firem, jako je signalizace Select5, signalizace PL i DPL (CTCSS a DTS), signalizace standardu ZVEI, CCIR, + modifikace analogové selektivní pětitónové volby) VOX (vysílání ovládané hlasem), možnost adresace a přesměrování volání, nouzové volání, výstup pro ztlumení autorádia atd....a umí i DTMF pokud je vybavena mikrofonem s klávesnicí (což je volitelné příslušenství). Vysílací výkon radiostanice lze naprogramovat v rozsahu 1 - 25W. Snadno se ovládá díky jednoduchému jednoznakovému displeji, a RX TX diodám. Rodiostanice má dvě blbuvzdorná programovatelná tlačítka, která nabízejí až čtyři funkce na jedno stisknutí. Konstrukce a provedení radiostanic (vysílaček) Motorola CM340 odpovídá přísné americké normy MIL spec 810F a plně vyhovují i normě IP54 pro ochranu před vlivy prostředí.

Cena za kus 3.600,-Kč

Ke každé vysílačkce je vozidlový mikrofon(majk), krátký napájecí kabel a boční motýlkové šroubky. Dále k nim přidám zdarma dvě malé magnetické anténky,jedna je nová,druhá rozbalená. Tyto anténky jsou bohužel příliš malé na používání při výkonu 25W,(zahřívají se) doporučuji radši delší klasické teslácké "chromové",např. ze sanitek.

Mohu přidat i programovací kabel a software Motorola CPS. (+490,-Kč) nebo stolní "stojatý mikrofon" (+950,-Kč)

Lze zaslat poštou na dobírku s dodáním do druhého dne.

Další technické info se dočtete např.na:
http://www.radioking.cz/?37,radiostanice-motorola

(na tomto webu máte i CZ návod v PDF hned pod popisem vysílačky)

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7201)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01