celkem inzerátů: 10 425  |  inzerce za 24 hodin: 540

Vyhledávání:

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Prodej domu Drahany

Číslo inzerátu: 3147220
inzerát vložen: 12.3. 2019 12:27
Nabízíme k prodeji přízemní řadový koncový rodinný dům o dispozici 3+1, který je situován v centru obce. Dům je z cihelného zdiva, zdivo je suché. Pod domem je menší sklep (zhoršený přístup do sklepa). V minulosti na domě provedena výměna střešní krytiny a osazena plastová okna. Dům je určen k rekonstrukci (možno rekonstruovat naši firmou). Vytápění bylo původně plynové ústřední, aktuálně demontováno. Podlahy jsou původní prkenné a betonové. Parkování je možné před domem. Za domem se nachází menší zahrádka. Po úpravách dům vhodný jak na bydlení, tak jako chalupa.

Zastavěná plocha domu cca 115 m2, pozemek celkem 332 m2. Dům napojen na obecní vodovod, žumpa, na domě je přípojka plynu a elektřiny (aktuálně měřidla demontována), v obci je možnost napojení na hloubkovou kanalizaci. Více informací v RK.

Městys Drahany je situován 20 km západním směrem od města Prostějov a leží na Drahanské vrchovině, na silnici III. Třídy č. 377 vedoucí z Plumlova do Lipovce. V místě je hromadná doprava – Bus. V obci je základní škola, školka, obchod, pohostinství, kostel, pošta, obecní úřad.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01