celkem inzerátů: 10 444  |  inzerce za 24 hodin: 428

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Podnikání, průmysl » Hledám společníka do firmy » Hledam společníka-investora do autodoprava a rozšíření 

Hledam společníka-investora do autodoprava a rozšíření

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Hledám společníka do firmy.

Hledam společníka-investora do autodoprava a rozšíření

Číslo inzerátu: 3147922
inzerát vložen: 18.3. 2019 18:59
Hledam společníka-investora do autodopravy. Jelikož za poslední rok se toho událo dost od rozvržení auta od řidiče až po nezaplacené faktury. Proto hledam společníka-investora aby jsme postavili firmu zpět na nohy a mohli to rozjet poradně v hlavě mám dost ve i a jsem již dost poučený a proto již mám najite firmy kde již není splatnost 60dni jak většinou bývá ale již maximálně 14dni. Proto hledam společníka na pomoc s financemi a hlavně s pomoci správného vedeni firmy s možnosti rozšíření firmy o autoservis odtahovou službu nápadu mám dost klientelu dodavatele i odběratele jsem schopny zařídit i dobře zaměstnance řidiče mechanika jediné co mi chyby jsou finance proto to zkusím a prosím o pomoct a postavení zpět na nohy a rozjeli již poradně a to i s pomoci vedení a rozšiřování firmy.
Předem děkuji za nabídku

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7020)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01