celkem inzerátů: 10 455  |  inzerce za 24 hodin: 187

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Dům, zahrada, bydlení » Zahrada » Zahradní stroje » Sekačky » Prodám velmi silnou sekačku s motorem Lamborghini 

Prodám velmi silnou sekačku s motorem Lamborghini

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Sekačky.

Prodám velmi silnou sekačku s motorem Lamborghini

Číslo inzerátu: 3148388
inzerát vložen: 22.3. 2019 21:41
Velmi úsporná a silná! Žádná marketová zdechlina, sekání je s touto sekačkou rychlé i ve vysoké trávě. Sekačka je s pojezdem a velmi úsporným motorem Lamborghini o obsahu 200ccm3. Kroutící moment 15 Nm , 7PS , katalyzátor výfukových plynů.
Obsah nádrže 1,3 l , množství oleje 700ml, sekání ve svahu do 20 stupňů. Sekačka má najeto cca 40 hodin, byla jako záložní a při větším vzrůstu trávy se jelo občas na dva stroje.Sekačka je velmi silná a sekání je opravdu snadné.Sekačky s tímto motorem mám tři a již je všechny nevyužiji, tak prodávám. Sekačku předvedu před koupí v chodu v terénu při akci. Sekačka je vhodná pro velké pozemky, ci komercni vyuziti protože má velmi trvanlivý motor s ocelovou vložkou. Není to žádná hobby srágora na pár hodin provozu. Většina marketových sekaček natočí cca 150 motohodit a je odjetý výlec s pístem, tím sekačka bere olej, čoudí a nemá sílu i blbě startuje - ztratí tlaky ve válci. Motor má pěkný hluboký klidný zvuk a velký krouticí moment (při najetí do vysoké trávy se jen tak nezastaví), Na obrázku je vyobrazena sekačka, kterou používám, tu co prodávám je stejná , ale je čistá, připravena na sezónu. Nulové poruchy, případný servis a díly je zajištěn - nebudete nikdy potřebovat.

Vyhledavani: Silna sekačka s pojezdem, benzínová sekačka bazar, sekačka na trávu, sekačka na trávu traktůrek

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 328)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01