celkem inzerátů: 10 440  |  inzerce za 24 hodin: 604

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Auto, moto, doprava » Automobily » Obytné automobily » Karavany » Obytný přívěs Sprite Cruzer 492 

Obytný přívěs Sprite Cruzer 492

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Karavany.

Obytný přívěs Sprite Cruzer 492

Číslo inzerátu: 3155961
inzerát vložen: 6.8. 2019 08:16
! AKCE: Výprodej modelů 2019 – zlevněno o 50 000 Kč vč. DPH !

Původní cena: 726 970 Kč s DPH

Obytný přívěs Sprite Cruzer 492, modelová řada 2019, 4 lůžka, celková délka 7 310 mm, celková šířka 2 250 mm, provozní hmotnost 1 375 kg, maximální technicky možné zatížení 1 550 kg.

S novým modelem příchází i několik skvělých novinek. Nové polstrování u sezení, dotykový ovládací systém “Swift Command”, topení a bojler v jenom – Truma Combi 6 E UK s digitální ovládací jednotkou, nový desing plynové trouby a ovládací panel lednice, stoleček u předního sezení s nový designem, radio/CD/MP3 přehrávač s přípojkou iPod nebo MP3 a Bluetooth, atd. Jedná se o modelovou řadu určenou pro evropský trh.

Truma Combi 6 E – topení a bojler (plyn,230V) v jednom, rozvody a rozfuk vzduchu, rozvody pro TV včetně přípojek v karavanu a vývod provenkovní SAT, panoramatické okno, sítě proti hmyzu ve všech oknech, termorolety ve všech oknech, síť proti hmyzu ve dveřích, dotykový ovládací panel s možností ovládat přes mobilní aplikaci – funkce ovládacího panelu: výběr baterie, osvětlení, kontrola vodního čerpadla, vnitřní a vnější teploty, vlhkosti vzduchu, vytápění, solárního zařízení a Bluetooth; venkovní dvířka k úložnému prostoru, venkovní kastlík pro 12V baterii, stabilizátor, COC celoevropská homologace, konstrukční rychlost v TP 130 km/h, dodáváno včetně českých zásuvek a regulátoru plynu, vnitřní zásobník vody, i venkovní systém čerpání vody, 25m připojovací kabel, příprava na držák kol o nosnosti 60kg, rezervní kolo v držáku pod karavanem.

Spaní pro 4 osoby. Sezení v přední části se rozkládá na prostorné letiště během 3 minut. V zadní části karavanu se nacházejí dvě samostatná jednolůžka. K sezení je k dispozici stolek.

Kuchyně s chladničkou (220,12,plyn), plynovými sporáky, elektrickou plotýnkou, plynovou troubou, grilem, mikrovlnnou troubou, dřezem, odkapávací plochou a pracovní plochou.

Prostorná koupelna na zádi karavanu se samostatným sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou Thetford.

Karavan je nový. Všechny součásti jsou funkční a ozkoušené. Při převzetí je zákazník seznámen s obsluhou a je mu předvedena funkčnost všech součástí.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 369)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01