celkem inzerátů: 10 440  |  inzerce za 24 hodin: 604

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Nezařazeno » Rozbor - Karmické kódy duše a životní úkol 

Rozbor - Karmické kódy duše a životní úkol

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Nezařazeno.

Rozbor - Karmické kódy duše a životní úkol

Číslo inzerátu: 3158547
inzerát vložen: 13.7. 2019 19:59
Písemný rozbor v pdf je určen všem, kteří chtějí znát svůj životní úkol a diagnostiku své karmy.

Diagnostika karmických kódů vyjadřuje životní úkol a karmu skrze čísla v datu narození a ukazuje nám naší životní cestu a úkoly, které máme v tomto životě pochopit a zpracovat. Datem narození máme také přiřazen tzv. paprsek pomoci skrze který nám přichází pomoc k plněné životních cest. Paprsek pomoci neboli paprsek osudu nám ukazuje jaké své vlastnosti máme využít ke snadnější cestě při plnění karmického zadání.

Obsah diagnostiky:

Váš karmický kód složený z data narození. Detailně rozepsaný karmický úkol Vaší duše, paprsek pomoci ( informace o tom, jaké své vlastnosti a přednosti využít ). Dozvíte se informace o své životní barvě, dominantní čakře, učební látku kterou máte zvládnout a úkoly se kterými je potřeba se vypořádat. Dále budeme rozebírat jaké máte možnosti při vzestupu a jaké při pádu a jak je rozeznat a číst ve svém poslání a ve své duši. Dozvíte se jakou máte vztahovou shodu se svoji rodinou ( děti, partner, rodiče apod. ) max.4 osoby ( každá další 100,- ). Seznámíte se také s metodikou odpuštění a čištění karmy.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 20)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01