celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 624

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Elektro, počítače » Mobilní telefony » Telefony » Motorola » Motorola V.100 - plně funkční "komunikátor" z r.2000 

Motorola V.100 - plně funkční "komunikátor" z r.2000

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Motorola.

Motorola V.100 - plně funkční "komunikátor" z r.2000

Číslo inzerátu: 3161450
inzerát vložen: 30.12. 2020 14:35
Nabízím ze své sbírky "komunikátor"/mobilní telefon Motorola V.100.
Tento "komunikátor"/mobilní telefon byl ve své době určen převážně mladým lidem k psaní SMS zpráv, ale přes sluchátka lze s tímto přístrojem i volat.
Běžnými funkcemi jsou časové funkce, budík, kterému lze nastavit opakování, hry – jsou stejné jako u Timeportu 250: hanojské věže, cihly a baccarat. První hra je logická, musíte přemístit kusy věže z jednoho místa na druhé, druhá je obdoba arkanoidu a třetí pak karetní hra se sázením. Telefon má také hlasové vytáčení a možnost uložit si tři minuty hlasových poznámek. Ke každé poznámce si můžete nastavit čas, kdy se má poznámka „ozvat“, abyste na ni nezapomněli. Tato funkce de facto supluje chybějící organizér.

Před vystavením do inzerce byl přístroj otestován, je plně funkční, má provoláno pouze 44:19:58 hod., za kapacitu baterie neručím.
Komunikátor pochází z oficiální distribuce od společnosti Eurotel(dnes O2), takže lze v tomto používat pouze SIM karty od uvedené operátora a jeho virtuálních partnerů.

Obsah balení:
telefon, baterie, nabíječka, sluchátka, plastová "GO" karta od společnosti Eurotel, pouzdro.
V případě zájmu máte možnost si přikoupit CL nabíječku (do auta) za 500,-Kč - samostatně neprodávám, pouze při zakoupení přístroje z této inzerce.
Cena je pevná, na prodej nespěchám, za nic neměním, poštovné při platbě předem činí 70-150,-Kč(za 150Kč "balík do ruky"), a jestliže budete chtít poslat zboží na dobírku, požaduji poštovné 200,-Kč zaslat předem, jinak již zboží neposílám.
Osobní převzetí zboží je možné na trase Praha 5-Anděl - Hostivice.
Inzerce je aktuální a platí do smazání, tak se, prosím, nedotazujte, jestli je zboží k dispozici, děkuji. Na SMS nereaguji, pouze na mail nebo tel. hovor.
Jestliže nesouhlasíte s něčím v mé inzerci, např. s cenou, nebo, že při zaslání zboží na dobírku požaduji poštovné uhradit předem, tak, prosím, nevolejte, nepište, předem velice děkuji.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3990)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01