celkem inzerátů: 10 451  |  inzerce za 24 hodin: 1435

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Prodej RD s garáží a zahradou ve Strachotíně, CP 865 m² 

Prodej RD s garáží a zahradou ve Strachotíně, CP 865 m²

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Prodej RD s garáží a zahradou ve Strachotíně, CP 865 m²

Číslo inzerátu: 3164373
inzerát vložen: 20.11. 2019 12:47
S pověřením vlastníka nemovitosti Vám nabízíme zprostředkování prodeje samostatně stojícího rodinného domu 5+1 se zahradou a garáží a to ve vyhledávané lokalitě obci Strachotín. Celková výměra pozemku činí 865 m², z toho zastavěná část 135 m² a 730 m² zahrada.

V suterénu domu je garáž, ze které je přímý vstup do obytné části po vnitřním schodišti a prostorné sklepy.

V přízemí domu se nachází kuchyně s jídelním koutem, ze které je přímý vstup na terasu se zahradou. Obývací pokoj s krbovými kamny je velmi prostorný a prosvětlený, a to i díky francouzskému oknu, které umožňuje vstup na balkon. Dále se v přízemí domu nachází další dva pokoje, sociální zařízení a komora, která je umístěná pod schodištěm.

V podkroví domu jsou rovněž dva pokoje a neobytná půda, která slouží jako skladovací prostor.

Zahrada je rozdělena na klidovou zónu, která je umístěna přímo za domem a na užitnou zahradu, která je mírně vyvýšená oproti domu. Na zahradu je možný přístup i z boku, kde je velká brána.

Nemovitost je napojena na IS (elektřina 220/380, plyn, obecní kanalizace). Voda je napojena z vlastní studny, obecní vodovod je přiveden na pozemek před RD. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem umístěným v suterénu.

Dům je cihlový ve velmi zachovalém stavu, má plastová okna a kompletní rozvody elektřiny v mědi. V blízkosti domu se nachází Strachotinský rybník.

Obec Strachotín se nachází ve velmi žádané lokalitě vinařských stezek, Pavlovských Vrchů a Novomlýnské nádrže. Strachotín je vzdálen 8 km od Hustopečí, 15 km od Mikulova, 35 km od Brna a je součástí IDS. Do vybavenosti obce dále patří mateřská školka, praktický lékař, potraviny, restaurace, knihovna.

Při rychlém jednání sleva!

Průkaz energetické náročnosti budovy G/-, při podpisu kupní smlouvy bude doložen energetický štítek.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01