celkem inzerátů: 10 449  |  inzerce za 24 hodin: 1017

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Auto, moto, doprava » Automobily » Obytné automobily » Karavany » Karavan Dethleffs Exclusiv VIP 

Karavan Dethleffs Exclusiv VIP

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Karavany.

Karavan Dethleffs Exclusiv VIP

Číslo inzerátu: 3165377
inzerát vložen: 15.4. 2020 09:01
Obytný přívěs Dethleffs Exclusiv VIP, rok výroby 2009, 4 lůžka, délka celkem 9 078 mm, celková šířka 2 500 mm, provozní hmotnost 1 660 kg, nejvyšší technicky přípustné zatížení 2 500 kg.

Topení na plyn, topení na 230V, rozvody a rozfuk vzduchu, podlahové topení 230V, ohřev vody na 230V, sítě proti hmyzu na všech oknech, termorolety na všech oknech, síť proti hmyzu ve dveřích, dvojitá okna, 2x nádrž na užitkovou vodu, přenosná nádrž na užitkovou vodu, přípojka na vodu z řádu, venkovní sprcha, venkovní dvířka k úložným prostorům, automatický satelit, 2x držák na TV, 1x TV, solární panel na střeše, 2x trakční gelová baterie 90 Ah, střešní klimatizace s topením, podcvícená markýza na boku karavanu, automatický protiskluzový systém IDC, nové spojovací zařízení, nové pneu cca. 10 měsíců, automatické stabilizační nohy, SOG odvětrávání toalety, elektronicky výsuvný vstupní schůdek, rezerva v předním kastlíku, stabilizátor.

Spaní pro 4 osoby. Sezení v zadní části karavanu se rozkládá na prostorné dvoulůžko během 2 minut. V přední části karavanu se nachází dvě podélka lůžka, která lze v případě potřeby spojit do prostorného letiště.

Kuchyně s chladničkou (230V,12V,plyn), plynovými sporáky, plynovou troubou, mikrovlnou troubou, digestoří, dřezem a pracovní plochou.

Prostorná koupelna uprostřed karavanu se sprchovým koutem, umyvadlem a chemickou toaletou Thetford.

Jedná se o komisní prodej.

Karavan je ve velmi dobrém stavu. Všechny součásti jsou funkční a ozkoušené. Při převzetí je zákazník seznámen s obsluhou a je mu předvedena funkčnost všech součástí.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 369)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01