celkem inzerátů: 10 445  |  inzerce za 24 hodin: 266

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Prodej RD 3+kk v Kelčanech u Hodonína 

Prodej RD 3+kk v Kelčanech u Hodonína

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Prodej RD 3+kk v Kelčanech u Hodonína

Číslo inzerátu: 3170681
inzerát vložen: 12.1. 2020 16:33
Prodej rodinného domu 3+kk v Kelčanech. Dům je přízemní se sedlovou střechou, krytou pálenými taškami. Prošel v letošním roce kompletní rekonstrukcí, nové rozvody elektřiny, vody a odpadů. Okna jsou plastová. V domě jsou nové izolace, odvlhčení injektáží zdiva. Na podlahách je mramorová dlažba, nové jsou vnitřní i venkovní omítky, ozdobné stropy, nová fasáda. V předsíni je prostorná šatna a vestavěná skříň. Nová stylová kuchyň je spojená s jídelnou a obývacím pokojem, ve kterém je krb s teplovzdušnými rozvody. Z prostorné ložnice je přímý vstup do zimní zahrady. Další ložnice je přístupná z obývacího pokoje. Luxusní , velká koupelna se sprchovým koutem, WC je samostatné. Vytápění a ohřev vody řeší plynový kotel a radiátory. Na dvoře je dřevěné stavení na nářadí, ve kterém je pěkný klenutý sklep na víno.Volné po dohodě ! PENB nebyl zatím dodán, proto uvádíme G. S financováním Vám rádi pomůžeme !

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01