celkem inzerátů: 10 457  |  inzerce za 24 hodin: 331

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Auto, moto, doprava » Automobily » Obytné automobily » Karavany » Karavan Bailey Retreat Willow 

Karavan Bailey Retreat Willow

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Karavany.

Karavan Bailey Retreat Willow

Číslo inzerátu: 3190829
inzerát vložen: 29.10. 2021 10:35
Obytný přívěs Bailey Retreat Willow, rok výroby 2014, 2 lůžka, celková délka 8 975 mm, celková šířka 2 480 mm, provozní hmotnost 1 990 kg, nejvyšší technicky přípustná hmotnost 2 163 kg.

Alde Compact 3010 – teplovodní topný systém a systém ohřevu vody v jednom (plyn, 230V), termorolety na všech oknech, sítě proti hmyzu na všech oknech, síť proti hmyzu ve dveřích, 12V ovládací panel, zabudované rádio, kouřový hlásič, televizní anténa na střeše, satelit na střeše, 2x televize 24´, trakční baterie, venkovní dvířka k úložnému prostoru pod postelí, přední úložné kastlíky, venkovní přípojka na plyn (grill), přípojka na vodu z řádu, venkovní sprcha, izolovaná nádrž na odpadní vodu pod karavanem, elektrický pojezd, 2x klimatizace instalovaná pod předním sezením a pod královským lůžkem, stabilizátor.

Spaní pro 2 osoby. Sezení v přední části se již nedá rozložit na další spaní. V oddělitelné ložnici v zadní části karavanu se nachází královské lůžko. V oddělitelné ložnici v zadní části karavanu se nachází královské lůžko.

Kuchyně s chladničkou (220,12, plyn), plynovými sporáky, elektrickou plotýnkou, plynovou troubou, grilem, digestoří, mikrovlnnou troubou, dřezem, odkapávací a pracovní plochou.

Prostorná koupelna uprostřed karavanu s umyvadlem, chemickou toaletou Thetford a úložnými prostory. Samostatný sprchový kout se nachází naproti přes uličku. K dispozici jsou dva sušící topné žebříky.

Jedná se o komisní prodej.

U tohoto karavanu je možný odpočet DPH. Cena bez DPH 537 190 Kč.

Karavan je v dobrém stavu. Všechny součásti jsou funkční a ozkoušené. Při převzetí je zákazník seznámen s obsluhou a je mu předvedena funkčnost všech součástí.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 369)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01