celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 614

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Zvířata » Chovatelské potřeby » Ostatní » Včelí úly pro začínající včelaře a seniory 

Včelí úly pro začínající včelaře a seniory

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Ostatní.

Včelí úly pro začínající včelaře a seniory

Číslo inzerátu: 3193582
inzerát vložen: 19.10. 2020 17:14
Včelí úly pro začínající včelaře a seniory
úly zvlášť vhodné začínající včelaře a pro senyory které trápí bolavá záda a nejen záda vím o čem mluvím je mi 66 let a to už bolí všechno ale včely jsou vynikající relax věřte při práci ve včelstvu zapomenete že vás něco bolí skelet (nosič nástavku) je s tvrzeného polys. xps 200 a nový maer. z turecka xps-wite(mimořádně tvrdý a lehký). r.m.39*24 novinka nástavky mají uvnitř vlepenou 1cm polyuretanovou vložkou navulkanyzovanou stříbrnou folii včely netmelí a nedojdou do styku s polystyrenem ani polyuretanem. nástavky jsou nezničitelné už nehrozí žádné rozežírání včelami mravenci a jinými škůdci nyní nové univerzální celozasíťované varoadnodno z masivu ze spodu zatepleno (vložka vysouvací na kontrolu spadu roztočů a sběr měli)
dodám vám kompletní úly i s příslušenstvím a nyní mám ještě na prodej i se zazimovanými přeléčenými včelstvy veterinu mám vše je nové nepoužité včetně včelstva a matek.a naučím vás v těchto úlech včelařit dokut mne budete potřebovat.vynikající dárek na vánoce inzerát platí stále i v 2021 zavolejte informace fotky videa vám zašlu tel.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 1418)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01