celkem inzerátů: 10 440  |  inzerce za 24 hodin: 604

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Zdraví, krása » Kosmetické přípravky a pomůcky » Bělící gel na zubní sklovinu "avrorategel" 

Bělící gel na zubní sklovinu "avrorategel"

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Kosmetické přípravky a pomůcky.

Bělící gel na zubní sklovinu "avrorategel"

Číslo inzerátu: 3196116
inzerát vložen: 15.11. 2020 20:26
Bělící gel na zubní sklovinu "avrorategel" je jedinečný ruský vývoj. výrobek je určen k bělení zubů, a to jak doma, tak v zubních klinikách. perfektní pro ty, kteří chtějí vybělit zuby pokryté plakem z pití kávy, tabáku, vína, čaje.gelová matrice obsahuje aktivní molekuly kyslíku, které mají
rozjasňující a baktericidní účinek a jedinečně vybraný vzorec vám umožní po prvním zákroku zesvětlit zuby o 2-4 tóny.gel je vytlačen z tuby v objemu 2-3 gramů, rovnoměrně nanesen na vnitřní povrch chrániče zubů pomocí jednorázové sterilní špachtle, po které je chránič zubů s gelem umístěn do ústní dutiny a do ústní dutiny pacienta je směrován tok uv světla. v případě, že pacient doma používá chránič zubů s led umístěnými v něm a tři typy adaptérů pro připojení a napájení (smartphone na androidu nebo ios, nabíječky telefonů, přenosné nabíječky a usb připojení k počítači).

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 7022)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01