celkem inzerátů: 10 447  |  inzerce za 24 hodin: 627

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Komerční objekty » Kanceláře » 81m2 kanceláře, praha 2 u nám. i. p. pavlova se vchodem z ul 

81m2 kanceláře, praha 2 u nám. i. p. pavlova se vchodem z ul

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Kanceláře.

81m2 kanceláře, praha 2 u nám. i. p. pavlova se vchodem z ul

Číslo inzerátu: 3206045
inzerát vložen: 7.5. 2021 10:12
Kancelářské prostory o výměře 81m2 s vlastním vchodem z ulice u nám. I. P. Pavlova =M=. Nebytový prostor zahrnuje tři kanceláře s příslušenstvím v polosuterénu budovy se vchodem z ulice i ze společné chodby domu. Vstupní místnost z ulice se zrcadlovou stěnou je volně propojená s další místností a obě odděluje jen recepčním pult s deskou z leštěného kamene. Obě místnosti tak vytváří jeden větší stylový prostor o výměře 37m2. Třetí místnost má okno do klidného vnitrobloku. Kanceláře jsou zčásti zařízené nábytkem vyrobeným na míru: skříňky, recepční stůl z leštěného kamene, zrcadlová stěna, starožitný sekretář, stylová svítidla, vertikální žaluzie, nedobytná pokladna. Na podlahách koberce. Administrativní budova s ostrahou 24/7, s elektronickým zabezpečením veškerých prostor s napojením na PCO a s videotelefony ke vchodům do prostor stojící cca 250m od stanice metra I. P. Pavlova.
Průkaz energetické náročnosti budovy má hodnotu D.

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3471)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01