celkem inzerátů: 10 445  |  inzerce za 24 hodin: 409

Vyhledávání:

  inzerce i-Bazar.cz » Reality, nemovitosti » Rodinné domy » Prodej rodinných domů » Samostatný RD, 6+2, pozemek 2392 m², Medlov 

Samostatný RD, 6+2, pozemek 2392 m², Medlov

Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Prodej rodinných domů.

Samostatný RD, 6+2, pozemek 2392 m², Medlov

Číslo inzerátu: 3206751
inzerát vložen: 13.5. 2021 11:44
Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme zprostředkování prodeje samostatně stojícího rodinného domu 6+2 s okrasnou zahradou, bazénem, zahradním domkem a garáží, který se nachází v obci Medlov, 20 km jižně od Brna.

Celková zastavěná plocha je 320 m², z toho 238 m² plocha domu a 82 m² garáž. Výměra zahrady je 2072 m² + 82 m² pochozí střechy garáže, která je osazena okrasnými stromy a plynule navazuje na terén pozemku. Užitná plocha činí 400,9 m².

Jedná se o nadstandartní nemovitost splňující nejnáročnější požadavky na moderní bydlení. Poskytuje luxus naprostého soukromí a klidu díky minimální zastavěnosti v okolí pozemku. Rodinný dům je z velké části podsklepený. Garáž poskytuje místo pro tři vozy. Prostor pro další dva vozy nabízí venkovní oplocená parkovací plocha vedle garáže. Příjezd je možný z přední i zadní části pozemku.

Rodinný dům je vybaven luxusním nábytkem dělaným převážně na míru, je zde vybudovaný vnitřní krb, prostorná kuchyňská linka včetně spotřebičů, vinárna s posezením, infrasauna, venkovní zastřešený bazén, 2 x tepelné čerpadlo a vlastní dieselový generátor, který v případě výpadku el. energie kompletně pokryje spotřebu domu. Kvalitní dřevěnou podlahu v pokojích doplňuje v prostorách hal a sociálního zázemí dlažba. Jsou zde dřevěná eurookna. Rozlehlá zahrada s automatickou závlahou poskytuje naprosté soukromí díky celkovému oplocení. Vzrostlé okrasné stromy, keře a květiny zdobí celou plochu pozemku a činí tak toto místo pravou oázou klidu a harmonie.

Dispoziční řešení domu:
1. PP: hala, chodba, vinárna s barem a posezením, kuchyně, koupelna s WC, prádelna, kotelna a technická místnost.

1. NP: vstupní hala, prostorný obývací pokoj s krbovými kamny, kuchyň s jídelnou, společenská/jednací místnost (zimní zahrada), prostorná ložnice s koupelnou, kde se nachází vana i sprchový kout, dále je zde samostatné WC. Z obývacího pokoje a z kuchyně vstup na venkovní krytou terasu s posezením. Schodištěm kombinací dřeva a nerezu se dostaneme do druhého podlaží.

2. NP: chodba, pokoj s balkonem, pokoj s šatnou, koupelna s WC. 

Venkovní terasa s posezením (60 m²) nabízí zázemí kuchyňské linky a grilu a bezprostředně navazuje na zastřešený bazén 6 x 3 m. V zadní části zahrady se nachází zahradní domek. 

Vybavenost: el. 230/400 V, 2 x tepelné čerpadlo (2 x 100m), veřejný vodovod + vlastní studna s úpravnou vody, kanalizace, alarm, automatická závlaha.

Nemovitost se nachází na okraji obce, v klidné části s krásným výhledem do okolí. Dům doporučuji pro náročné klienty.

Městys Medlov je vzdálen 15 minut jízdy od jižní části Brna, 22 minut od jeho centra a disponuje rozmanitou občanskou vybaveností.

Průkaz energetické náročnosti budovy G/-, při podpisu kupní smlouvy bude doložen energetický štítek.

Domluvte si se mnou prohlídku, ráda Vám nemovitost předvedu.

Informace o ceně na dotaz.

Pavlína Procházková
605 112 628

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 3444)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01