celkem inzerátů: 10 443  |  inzerce za 24 hodin: 191

Vyhledávání:



Správná dvojčička

číslo inzerátu: 3233056
inzerát vložen: 13.10. 2023 19:28
Dvě cca 3-4 měsíční krásky z Řepice hledají milující, pečující a bezpečný domov. Jsou to dvě z mála holčiček v depozitu. Obě měly špatný start do života - pochází z kolonie koček, kde se nekontrolovaně množily i s herpes viry, většina koťat zemřela nebo přišla o oči. Tyto dvě holčiny měly štěstí, byly silné, takže jim to lízlo jen trochu po jednom očku. Pokud budou ve stabilním prostředí bytu, v teple prostě i přes zimu, nebude už je zánět očí trápit až poporostou. Černá LÍZA, má jizvu na rohovce - mléčné zakalení části rohovky - po prodělaném a neléčeném zánětu v kotěcím věku, dopadla ještě dobře na rozdíl od některých příbuzných. Je to pěkné zlobidlo. Černobílá LUISA, které se zánět malinko vrátil a museli jsme zase kapat oko, je strašně moc hodná a šmudlací kočička mazlinka. Takže dvojice, která se hezky vyvažuje a doplňuje. Hledáme akutně domov, protože venku čekají ještě další na svou šanci před zimou. Čekají na vás v depozitu Chlup-nechlup Strakonice. Díky Dita 607707537.

Lokalita Strakonice

Cena: zdarma



Registrovaný uživatel

Přezdívka: ID-416550

Telefon: +420 607 707 537

Lokalita: Strakonice


Všechny inzeráty uživatele ID-416550

Sdílet na Facebooku

Smazat inzerát

Upravit inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslat E-mail

Vaše odpověď:

Ochrana proti spamu: napište kolik je 9 + 9 :

Váš e-mail:

Podobné inzeráty

Inzerát: Krásná rodinka

Inzerát: Kdo mu hodí lano

Inzerát: Zdravá a hravá dvojka

Inzerát: Čekající mrňata

Inzerát: Komu bude dělat radost

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 1193)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01