celkem inzerátů: 10 440  |  inzerce za 24 hodin: 278

Vyhledávání:



Kdo mu hodí lano

číslo inzerátu: 3233059
inzerát vložen: 13.10. 2023 19:51
Ungo krásný roční mazlík hledá akutně nový domov nebo dočasku. Už jednou jsme mu zajistili nový domov. Noví majitelé mají ale ještě dvě starší kočičky a to se časem ukázalo jako velká komplikace. Ungo je k lidem úžasný, moc milý a pozorný mazlík, je naprosto čistotný, nic neničí, ale kočky, které se na něj špatně podívají nebo se špatně zapíší - syčí a přehnaně hysterčí, má pak tendenci šikanovat až lovit - prostě si v tom našel takový ujetý druh zábavy. Celé léto se snažili dát je dohromady, dokonce tam byla už po třetí i paní Klára Nevečeřalová - kočičí psycholog, ale nevede se to prostě , už neví kudy kam. Najdeme dobrou duši, která ho zachrání....nejlépe s pejskem nebo kocourkem kotětem s kterým by se lépe setřásli než s holkama kočkama a nebo i jako jedináčka. Je naprosto zdravý, mazlivý, jen prostě praštěný, ale kočce hold někdy nevysvětlit jak se chovat, aby to bylo pro všechny dobře. Za depozit Chlup nechlup Strakonice. Děkuje Dita 607707537.

Lokalita Strakonice

Cena: zdarma



Registrovaný uživatel

Přezdívka: ID-416550

Telefon: +420 607 707 537

Lokalita: Strakonice


Všechny inzeráty uživatele ID-416550

Sdílet na Facebooku

Smazat inzerát

Upravit inzerát

Vytisknout

Nahlásit SPAM/podvodný inzerát

Pokud se domníváte, že tento inzerát je SPAM, podvod, případně porušuje podmínky inzerce, klikněte na tlačítko nahlásit. Toto hlášení bude ověřeno administrátorem a inzerát případně vymazán.


poslat E-mail

Vaše odpověď:

Ochrana proti spamu: napište kolik je 5 + 7 :

Váš e-mail:

Podobné inzeráty

Inzerát: Krásná rodinka

Inzerát: Zdravá a hravá dvojka

Inzerát: Správná dvojčička

Inzerát: Čekající mrňata

Inzerát: Komu bude dělat radost

Úvodní strana | Přidat inzerát | Podmínky inzerce | Kontakt | Nápověda
Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i-Bazar.cz bez písemného souhlasu i-Bazar.cz je zakázáno. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. (ID 1193)
© 2005 - 2024 i-Bazar.cz | 0.01